cserkesz primary4

ÁLTALÁNOS ISKOLA

Az oktatási programunk az általános iskolában az óvodában tanultakat bővíti ki. A gyermekeknek nem szükséges az óvodánkba járnia, de ha elvégezte olyan biztos alapokat kap, melyre könnyen ráépítheti az általános iskolás tananyagot.

Tanulóink barátságos környezetben, jól felszerelt tantermekben tanulnak. A legújabb technikai eszközökkel felszerelt iskolánkban a gyermekek könnyen megértik a tantárgyakat. Minden tantermünkben interaktív órákat lehet tartani a legújabb eszközök segítségével.

A két legfontosabb nyelv az iskolában a magyar és az angol. A nem magyar anyanyelvű tanulók a magyart, mint második nyelvet tanulják. Az angolt első osztályban kezdik a gyerekek heti 7-9 órában a Nemzeti Alaptanterv alapján. A kéttannyelvű program alapján alsó tagozaton az órák 60%-át, felsőben a 80%-át angol nyelven oktathatjuk. Büszkén állíthatjuk, hogy tanulóinkat minden évben sikeresen készítjük fel a felvételi vizsgákra matematika, magyar nyelv és angol nyelv tantárgyakból. Másik idegen nyelvek tanítását is biztosítjuk megfelelő számú jelentkező esetén.

TOP
Our website is protected by DMC Firewall!
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok