A 2018/2019 – es tanévünk fő témája az Egészséges Életmód.

Célunk, hogy a gyermekek ismerjék meg a helyes táplálkozás szabályait és tudjanak különbséget tenni egészséges és egészségtelen ételek, italok között.  Sajátítsák el az élelmiszer csoportok fajtáit és funkcióit. Informálódjanak, hogy mi az egészség és ezt hogyan tudják megőrizni illetve a betegségeket megelőzni. Tudják felismerni, ha a szervezetük jelez, hogy felbomlott az egyensúly. Kapjanak ötleteket egyszerű otthoni gyógymódokra. Ügyeljenek a helyes testtartásra és légzésre. Ismerjenek meg relaxációs technikákat, amiket az iskolában és otthon is tudnak alkalmazni (jóga, légzés, meditáció).

Lépéseink:

  1. Rendszeres ’Egészséges életmód’ órákat tartunk angolul (Vadai Mónika természetgyógyász és táplálkozás tanácsadó vezetésével), minden osztályban havonta egy óra (angol óra keretében)
  2. Havi egy ’Egészséges életmód Szeminárium’ szülők és pedagógusok részére
  3. Rendszeres fogadó órák - személyes konzultáció/tanácsadás lehetőség Vadai Mónikával
  4. Az Orchidea Iskola éttermével együttműködve, a heti menü ellenőrzése vagy átalakítása a gyermekek legoptimálisabb táplálkozása érdekében
  5. Hosszabb távú célunk Az ’Egészséges Életmód’ tantárgy bevezetése a heti tantervbe

 

 

 

 

 

 

Bemutatkozás

Vadai Mónika – Egészséges Életmód Tanár

Okleveles természetgyógyász, táplálkozás tanácsadó és orvosi gyógynövény szakértő

Dipl Nat, Dipl Med Herb, BHSc (Comp Med)

Vadai Mónika Budapesten született és közgazdászként végzett Magyarorzságon. Sok éves utazás után, Mónika Új-Zélandon telepedett le 2000-ben és itt találta meg hívatását, a természetgyógyászatot.

Természetgyógyász és orvosi gyógynövény szakértő szakon a Wellpark College of Natural Therapies főiskolán, 2005-ben végzett és évfolyamelsőként megkapta a “Legjobb Természetgyógyász” kitüntető oklevelet.

Az ausztráliai Charles Stuart University-n egyetemi szintű egészségügyi (komplementer orvoslási) diplomát is szerzett.

Mónika tagja az Új-Zélandi Orvosi Fitoterapeuta Szövetségnek és a Dél-Csendes Oceáni Természetgyógyászok Szövetségének.

Aucklandban négy évig általános természetgyógyászati klinikát és gyógynövénybolt részleget vezetett. Mónika, miután megszületett kislánya, női és gyermek egészségre, terhességre és terhességre való felkészítésre szakosodott. Klinikáján nagy hangsúlyt kap a táplálkozás, az életmód tanácsadás, az íriszdiagnosztika és a gyógynövények.

2007. márciusában nyitotta meg a Mother and Child - Anya és Gyermek Online Természetgyógyászati központot, amit azóta is vezet.

Mónika nemzetközi előadóként és szakértőként sokat utazik, rendszeresen tart magyar és angol nyelvű előadásokat és szemináriumokat gyermek egészségről és táplálkozásról. Folyamatosan képzi magát. 2015-ben Reiki Terapeuta, 2017-ben pedig Sport Nutritionist oklevelet is szerzett.

Mónika egy empatikus és gondoskodó terapeuta. Forduljanak hozzá bizalommal,ha konzultációt szeretnének foglalni vagy ha bármilyen további kérdésük van:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Website: www.anyagyermek.huand www.motherandchild.co.nz

 
 
 
 
 
TOP
DMC Firewall is a Joomla Security extension!
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok