Photo OurPhilosophy

FILOZÓFIA

Célunk, hogy az Orchidea Iskola tanulói minden területen fejlődjenek, intellektuálisan, kulturálisan, a sportban és viselkedésben is magasra tesszük a mércét.

Igyekszünk tanulóinkkal megértetni, hogy miért fontos az egész életen át tartó tanulás.
Bátorítjuk őket, hogy növeljék magabiztosságukat, elfogadják és motiválják önmagukat.
Megtanítjuk őket, hogy saját magukat fejlesszék, és hasznos részei legyenek a társadalomnak.
Arra neveljük őket, hogy megértsék és elfogadják a társaikat fajra, nemre, nemzetiségre való tekintet nélkül.
Diákjaink megismerkedhetnek a különböző kultúrák művészetével. A tökéletességre törekedve minőségi oktatást biztosítunk nekik.

Nemzetközi iskolaként nemcsak magyarországi iskolákkal, hanem külföldiekkel is együttműködünk, nemzeti és nemzetközi programokon veszünk részt azzal a céllal, hogy bátorítsuk tanulóinkat, hogy toleránsak legyenek a különböző kulturális háttérrel rendelkező emberekkel, mert ezzel egy jobb, békés világot teremthetünk. Az Orchidea Iskolában a gyermekközpontú oktatásra összpontosítunk, ezzel magabiztos személyiségeket nevelünk. Iskolánk kreatív környezetet biztosít ahhoz, hogy tanulóink olyan személyiségekké váljanak, akik gondolkodnak, terveznek, eredményeket érnek el mindennapi helyzetekben.

Az elméleti és gyakorlati oktatásra is hangsúlyt fektetünk az órákon illetve a tudományos, kulturális, társadalmi és sporteseményeken is.

Az Orchidea Nemzetközi Iskolában olyan szellemi és magatartásbeli alapokat fektetünk le, amely arra motiválja és inspirálja tanulókat, hogy teljes mértékben használják ki képességeiket, ugyanakkor a szellemi és erkölcsi normák átadásával gondolati és cselekvési szabadságot adunk nekik azzal a céllal, hogy diákjaink minta polgárai legyenek az országnak.

 

TOP
DMC Firewall is a Joomla Security extension!
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok